× Főoldal Szállások - Szállásinfo.eu Szállások - ZenHotels.com Szállások - Trivago Repülőjegy pénzvisszatérítéssel Autóbérlés - Rentalcars.com Autóbérlés - Discover Cars Transzfer - Kiwi Taxi Utazás busszal - FlixBus

Szállás Trapani

Trapani a provincia fővárosa, egykor Szicília egyik legtehetősebb kereskedő városa volt. Trapani Szicília nyugati partján fekszik. Trapanihoz tartozik a Colombaia-sziget. Trapani új városában jelentős építészeti műemlékekkel találkozhatunk, úgy mint a Museo Regionale Pepoli vagy a Santuario dell’Annunziata. Trapani kikötőjéből elérhetőek az Egadi-szigetek és Pantelleria.

Szálláskereső

Válassza ki az utazás időpontját, kattintson a keresés gombra, majd a kért időpontban Trapaniban foglalható szállások listája jelenik meg, a pontos árral együtt.

Trapani

Trapaniban foglalna szállást? Kattintson ide

Trapani megközelítése, utazás repülővel

GPS koordináták: szélesség: 38° 1’3.42″É ; hosszúság: 12°32’13.93″K
Trapani távolsága a szicíliai repülőterektől: Palermo (PMO): 85 km, Catania Fontanarossa (CTA) 313 km

Miért éppen Trapani?

Ha kíváncsi, hogy miért érdemes Trapaniban szállást foglalni, miért tetszik Trapani az odalátogatóknak, milyen szórakozási és sportolási lehetőségek várják Trapaniban és környékén, tekintse meg a korábban ott járt vendégek ajánlásait, ehhez kattintson ide!

Szállás Szicília főbb turisztikai régióiban:

Szállások Szicília népszerűbb városaiban: