× Főoldal Szállások - Szállásinfo.eu Szállások - ZenHotels.com Szállások - Trivago Repülőjegy pénzvisszatérítéssel Autóbérlés - Rentalcars.com Autóbérlés - Discover Cars Transzfer - Kiwi Taxi Utazás busszal - FlixBus

Szállás Milazzo

Milazzo az ősi szicíliai város kb. 40 kilométerre van Messinától. A város Szicília legnagyobb turista látványosságai közé tartozik. Több civilizáció telepedett a neolitikus korokban Milazzo környékén és rakta le nyomait az utókor számára. Milazzo a Lipari-szigetekre közlekedő kompok és szárnyashajók végállomása, innen közelíthető meg Vulcano, Stromboli szigete, ahol a még mai is működő vulkán rendszeres kitöréseit lehet megcsodálni.

Szálláskereső

Válassza ki az utazás időpontját, kattintson a keresés gombra, majd a kért időpontban Milazzóban foglalható szállások listája jelenik meg, a pontos árral együtt.

Milazzo

Milazzóban foglalna szállást? Kattintson ide

Milazzo megközelítése, utazás repülővel

GPS koordináták: szélesség: 38°13’14.55″É ; hosszúság: 15°14’30.88″K
Milazzo távolsága a szicíliai repülőterektől: Palermo (PMO): 230 km, Catania Fontanarossa (CTA) 143 km

Miért éppen Milazzo?

Ha kíváncsi, hogy miért érdemes Milazzóban szállást foglalni, miért tetszik Milazzo az odalátogatóknak, milyen szórakozási és sportolási lehetőségek várják Milazzóban és környékén, tekintse meg a korábban ott járt vendégek ajánlásait, ehhez kattintson ide!

Szállás Szicília főbb turisztikai régióiban:

Szállások Szicília népszerűbb városaiban: