× Főoldal Szállások - Szállásinfo.eu Szállások - ZenHotels.com Szállások - Trivago Repülőjegy pénzvisszatérítéssel Autóbérlés - Rentalcars.com Autóbérlés - Discover Cars Transzfer - Kiwi Taxi Utazás busszal - FlixBus

Szállás Messina

Messina, a 250 ezer lakosú nagyváros, Szicília északkeleti csücske közelében, a Messinai-szoros mentén, a Jón-tenger partján fekszik. Vele szemben, a szoros másik oldalán található Villa San Giovanni városa, ahonnan az olasz kontinensről kompjáratok indulnak Szicíliára. Messina Szicília harmadik legnagyobb városa. A város gazdaságának egyik kulcseleme a kikötő, aminek kereskedelmi és katonai feladata is van.

Szálláskereső

Válassza ki az utazás időpontját, kattintson a keresés gombra, majd a kért időpontban Messinában foglalható szállások listája jelenik meg, a pontos árral együtt.

Messina

Messinában foglalna szállást? Kattintson ide

Messina megközelítése, utazás repülővel

GPS koordináták: szélesség: 38°11’37.73″É ; hosszúság: 15°33’14.45″K
Messina távolsága a szicíliai repülőterektől: Palermo (PMO): 254 km, Catania Fontanarossa (CTA) 109 km

Miért éppen Messina?

Ha kíváncsi, hogy miért érdemes Messinában szállást foglalni, miért tetszik Messina az odalátogatóknak, milyen szórakozási és sportolási lehetőségek várják Messinában és környékén, tekintse meg a korábban ott járt vendégek ajánlásait, ehhez kattintson ide!

Szállás Szicília főbb turisztikai régióiban:

Szállások Szicília népszerűbb városaiban: