× Főoldal Szállások - Szállásinfo.eu Szállások - ZenHotels.com Szállások - Trivago Repülőjegy pénzvisszatérítéssel Autóbérlés - Rentalcars.com Autóbérlés - Discover Cars Transzfer - Kiwi Taxi Utazás busszal - FlixBus

Szállás Erice

Erice a Trapani közvetlen közelében, egy hegytetőre épült hangulatos középkori település, ahol várak és erődítmények csábítják a turistákat. Macskaköves utcáin járva semmi oda nem illővel nem találkozik a látogató, nem törik meg modern épületek vagy akár csak oda nem illő részletek a középkori hangulatot. A város keleti részén található a Castello di Venere. Látványos régészeti gyűjtemény és érdekes éremkollekció tekinthető meg a Museo Civico A. Cordiciben.

Szálláskereső

Válassza ki az utazás időpontját, kattintson a keresés gombra, majd a kért időpontban Ericében foglalható szállások listája jelenik meg, a pontos árral együtt.

Erice

Ericében foglalna szállást? Kattintson ide

Erice megközelítése, utazás repülővel

GPS koordináták: szélesség: 38° 2’17.12″É ; hosszúság: 12°35’14.46″K
Erice távolsága a szicíliai repülőterektől: Palermo (PMO): 92 km, Catania Fontanarossa (CTA) 319 km

Miért éppen Erice?

Ha kíváncsi, hogy miért érdemes Ericében szállást foglalni, miért tetszik Erice az odalátogatóknak, milyen szórakozási és sportolási lehetőségek várják Ericében és környékén, tekintse meg a korábban ott járt vendégek ajánlásait, ehhez kattintson ide!

Szállás Szicília főbb turisztikai régióiban:

Szállások Szicília népszerűbb városaiban: