× Főoldal Szállások - Szállásinfo.eu Szállások - ZenHotels.com Szállások - Trivago Repülőjegy pénzvisszatérítéssel Autóbérlés - Rentalcars.com Autóbérlés - Discover Cars Transzfer - Kiwi Taxi Utazás busszal - FlixBus

Szállás Cefalu

Cefalú városa Szicília észak-nyugati részén, Palermótól 75, Messina városától 183 kilométerre a Tirrén-tenger partján fekszik. Cefalú Szicília egyik legnagyobb turista látványosságai közé tartozik. Az utazó többek között római fürdőket, egy ősi katedrálist, szépséges tengerpartokat találhat a városban. Cefalu görög neve Kephaloidion: a görög “kefalé” jelentése: “hegyfok” szóból ered. Ez a szirt ma is látható a város fölött.

Szálláskereső

Válassza ki az utazás időpontját, kattintson a keresés gombra, majd a kért időpontban Cefaluban foglalható szállások listája jelenik meg, a pontos árral együtt.

Cefalu

Cefaluban foglalna szállást? Kattintson ide

Cefalu megközelítése, utazás repülővel

GPS koordináták: szélesség: 38° 1’56.35″É ; hosszúság: 14° 1’1.59″K
Cefalu távolsága a szicíliai repülőterektől: Palermo (PMO): 103 km, Catania Fontanarossa (CTA) 183 km

Miért éppen Cefalu?

Ha kíváncsi, hogy miért érdemes Cefaluban szállást foglalni, miért tetszik Cefalu az odalátogatóknak, milyen szórakozási és sportolási lehetőségek várják Cefaluban és környékén, tekintse meg a korábban ott járt vendégek ajánlásait, ehhez kattintson ide!

Szállás Szicília főbb turisztikai régióiban:

Szállások Szicília népszerűbb városaiban: