× Főoldal Szállások - Szállásinfo.eu Szállások - ZenHotels.com Szállások - Trivago Repülőjegy pénzvisszatérítéssel Autóbérlés - Rentalcars.com Autóbérlés - Discover Cars Transzfer - Kiwi Taxi Utazás busszal - FlixBus

Szállás Castelmola

Castelmola a Taormina felett lévő falucska egy sziklaormra épült település, ahonnan pazar kilátás nyílik Taorminára, a tengerpartra és jó időben az Etnára is. A város neves turisztikai célpont mivel közvetlen közelében található Taormina. Castelmola felejthetetlen élményt nyújt az ide látogatóknak, a település elnyerte a legszebb város Olaszországban díjat.

Szálláskereső

Válassza ki az utazás időpontját, kattintson a keresés gombra, majd a kért időpontban Castelmolában foglalható szállások listája jelenik meg, a pontos árral együtt.

Castelmola

Castelmolában foglalna szállást? Kattintson ide

Castelmola megközelítése, utazás repülővel

GPS koordináták: szélesség: 37°51’32.48″É ; hosszúság: 15°16’40.17″K
Castelmola távolsága a szicíliai repülőterektől: Palermo (PMO): 295 km, Catania Fontanarossa (CTA) 71 km

Miért éppen Castelmola?

Ha kíváncsi, hogy miért érdemes Castelmolában szállást foglalni, miért tetszik Castelmola az odalátogatóknak, milyen szórakozási és sportolási lehetőségek várják Castelmolában és környékén, tekintse meg a korábban ott járt vendégek ajánlásait, ehhez kattintson ide!

Szállás Szicília főbb turisztikai régióiban:

Szállások Szicília népszerűbb városaiban: